Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: brandonfy2 Date: Sep 9, 2004 8:21am
Forum: etree Subject: problem w/ metadata

I have tried multiple times to enter metadata for the 9/4/04 ekoostik hookah show i just uploaded and everytime i hit update and close the window and nothing gets entered. can i get a little help here?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: bygeeves Date: Sep 9, 2004 2:11pm
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata

I've experienced the same problem with a biv show I imported this afternoon. I've uppdated it, but I get a message saying it is waiting for me to update the metadata.

http://www.archive.org/audio/etree-details-db.php?id=17923

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Sep 10, 2004 12:49am
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata - Confirmed

Yes, it seems to be having trouble sticking again this morning (9/10). Jon will need to take a look when he gets to work.

I tried to update the metadata on my SCI 4/30/97 contribution with no luck.

This post was modified by Brad Leblanc on 2004-09-10 07:49:35

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJonathan Aizen Date: Sep 10, 2004 12:57am
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata - Confirmed

Everything is actually working fine, it's just that there is a very long line. I'll see what I can do to speed it up since some items have been waiting 12 hours to be rechecked - but do not worry - the updates are going through, the contribution engine just hasn't gotten back around to checking those items that didn't have metadata the last time it checked.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: brandonfy2 Date: Sep 10, 2004 4:32am
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata - Confirmed

what had me worried was i would update the metadata, close the window, and re-open it and everything i entered was blank again. Is that always what happens until the contribution engine checks it?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJonathan Aizen Date: Sep 10, 2004 4:48am
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata - Confirmed

Not sure why it was blank.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Sep 11, 2004 1:35am
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata - Confirmed

I've noticed this too. It seems to me that when you re-open the File Options window, it will be blank until the first submittal is written because there's no files.xml to read from - which Jon said at times has been taking up to 12 hours to get written.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Sep 9, 2004 10:06am
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata

After hitting submit, it usually takes anywhere from 5-15 minutes (if it takes longer than 15 minutes, something is wrong). This morning, there was a bug in the Contribution Engine that wouldn't write the update - it should be working fine now - and I see that your show is now moving through the next steps in the Contribution Engine.

This post was modified by Brad Leblanc on 2004-09-09 17:06:44

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: brandonfy2 Date: Sep 9, 2004 2:29pm
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata

yep, thanks

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: svenkid Date: Sep 9, 2004 9:04am
Forum: etree Subject: Re: problem w/ metadata

It seems to be taking a real long time recently, like a day or more, its OK, things will turn up milhouse soon enough